Význam a identifikace bakterií Campylobacter v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sobel, Richard (Dissertant)
Other Authors: Vaňátková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
PCR
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01295ntm a22003617u 4500
001 zp14835
041 |a cze 
100 1 |a Sobel, Richard  |4 dis 
245 1 0 |a Význam a identifikace bakterií Campylobacter v potravinách 
246 |a Importance and identification of Campylobacter sp. in food 
260 |c 2010 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Campylobacter 
653 |a kapylobakteriosa 
653 |a Guillan - Barré syndrom 
653 |a CDT toxin 
653 |a PCR 
653 |a Campylobacter 
653 |a campylobacteriosis 
653 |a Guillan - Barré syndrom 
653 |a CDT toxins 
653 |a PCR 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vaňátková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14171  |y Plný text v Digitální knihovně UTB