|
|
|
|
LEADER |
01222ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp14831 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mikulášová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kustovnice čínská
|
246 |
|
|
|a Lycium chinense
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 47 s., 19 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kustovnice čínská
|
653 |
|
|
|a vitaminy
|
653 |
|
|
|a odvar
|
653 |
|
|
|a léčba
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a Lycium chinense Mill
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
653 |
|
|
|a infusion
|
653 |
|
|
|a medici health
|
653 |
|
|
|a senzoric analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Černá, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11108
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|