Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Andresová, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
pH
Physical Description: 77 s., 7 s. příloh

Cover

LEADER 01387ntm a22003857u 4500
001 zp14830
041 |a cze 
100 1 |a Andresová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens 
246 |a Decarboxylation activity of the bacteria Serratia marcescens 
260 |c 2010 
300 |a 77 s., 7 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a dekarboxylázy 
653 |a Serratia marcescens 
653 |a inhibice 
653 |a pH 
653 |a monosacharidy 
653 |a biogenic amines 
653 |a decarboxylases 
653 |a Serratia marcescens 
653 |a inhibition 
653 |a pH 
653 |a monosaccharides 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11805  |y Plný text v Digitální knihovně UTB