|
|
|
|
LEADER |
01387ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp14830 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Andresová, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens
|
246 |
|
|
|a Decarboxylation activity of the bacteria Serratia marcescens
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 77 s., 7 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a dekarboxylázy
|
653 |
|
|
|a Serratia marcescens
|
653 |
|
|
|a inhibice
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a monosacharidy
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a decarboxylases
|
653 |
|
|
|a Serratia marcescens
|
653 |
|
|
|a inhibition
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a monosaccharides
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11805
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|