Antioxidační aktivita vybraných druhů kdoulí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zavadilová, Magdaléna (Dissertant)
Other Authors: Černá, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 94 s., 16 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01267ntm a22003377u 4500
001 zp14828
041 |a cze 
100 1 |a Zavadilová, Magdaléna  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační aktivita vybraných druhů kdoulí 
246 |a Antioxidant activity of selected varieties of quince 
260 |c 2010 
300 |a 94 s., 16 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a antioxidanty 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a kdoule 
653 |a antioxidants 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
653 |a guince 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černá, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12587  |y Plný text v Digitální knihovně UTB