Vliv výživy dojnic na kvalitu mléka.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Heraltová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 31 s.

Cover

LEADER 01243ntm a22003617u 4500
001 zp14813
041 |a cze 
100 1 |a Heraltová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv výživy dojnic na kvalitu mléka. 
246 |a The nutrient effect of dairycow on the quality of milk. 
260 |c 2010 
300 |a 31 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a dojnice 
653 |a výživa 
653 |a krmivo 
653 |a mléko 
653 |a nutriční hodnota mléka 
653 |a dairy cow 
653 |a nutrition 
653 |a feed 
653 |a milk 
653 |a milk nutritional value 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13901  |y Plný text v Digitální knihovně UTB