Příprava emulzí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ševčíková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Vltavská, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 84 s.

Cover

LEADER 01208ntm a22003617u 4500
001 zp14807
041 |a cze 
100 1 |a Ševčíková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava emulzí 
246 |a Preparation of emulsions 
260 |c 2010 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a emulgátor 
653 |a emulze 
653 |a hodnota HLB 
653 |a stabilita 
653 |a undekan 
653 |a emulsifier 
653 |a emulsion 
653 |a HLB value 
653 |a stability 
653 |a undecane 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vltavská, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11218  |y Plný text v Digitální knihovně UTB