|
|
|
|
LEADER |
01190ntm a22003017u 4500 |
001 |
zp14682 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Marečková Gabrlíková, Sylvie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin
|
246 |
|
|
|a The aspects of choice and ranking of traditional dishes and food
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 60 s. , 5 s. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tradiční pokrmy a potraviny
|
653 |
|
|
|a lidová strava
|
653 |
|
|
|a tradice
|
653 |
|
|
|a traditional czech food and melas
|
653 |
|
|
|a folk fare
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13761
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|