Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marečková Gabrlíková, Sylvie (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 60 s. , 5 s. příloh.

Cover

LEADER 01190ntm a22003017u 4500
001 zp14682
041 |a cze 
100 1 |a Marečková Gabrlíková, Sylvie  |4 dis 
245 1 0 |a Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin 
246 |a The aspects of choice and ranking of traditional dishes and food 
260 |c 2010 
300 |a 60 s. , 5 s. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tradiční pokrmy a potraviny 
653 |a lidová strava 
653 |a tradice 
653 |a traditional czech food and melas 
653 |a folk fare 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13761  |y Plný text v Digitální knihovně UTB