|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp14669 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Juříková, Kateřina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Úprava a sledování vlastností těst pomocí přídavku hydrokoloidů měřených na farinografu a extenzografu
|
| 246 |
|
|
|a Modification and monitoring of properties of doughs with the addition of hydrocolloids measured by farinograph and extensograph
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 82 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a pšeničná mouka
|
| 653 |
|
|
|a arabská guma
|
| 653 |
|
|
|a jablečný pektin
|
| 653 |
|
|
|a reologické vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a extenzograf
|
| 653 |
|
|
|a farinograf
|
| 653 |
|
|
|a wheat flour
|
| 653 |
|
|
|a gum arabic
|
| 653 |
|
|
|a apple pectin
|
| 653 |
|
|
|a rheological properties
|
| 653 |
|
|
|a extensograph
|
| 653 |
|
|
|a farinograph
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Pečivová, Pavlína
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13553
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|