Úprava a sledování vlastností těst pomocí přídavku hydrokoloidů měřených na farinografu a extenzografu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Juříková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 82 s.

Cover

LEADER 01525ntm a22003857u 4500
001 zp14669
041 |a cze 
100 1 |a Juříková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Úprava a sledování vlastností těst pomocí přídavku hydrokoloidů měřených na farinografu a extenzografu 
246 |a Modification and monitoring of properties of doughs with the addition of hydrocolloids measured by farinograph and extensograph 
260 |c 2010 
300 |a 82 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a arabská guma 
653 |a jablečný pektin 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a extenzograf 
653 |a farinograf 
653 |a wheat flour 
653 |a gum arabic 
653 |a apple pectin 
653 |a rheological properties 
653 |a extensograph 
653 |a farinograph 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pečivová, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13553  |y Plný text v Digitální knihovně UTB