|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp14606 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Kovač, Lukáš
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vývoj a úroveň hotelnictví v ČR a některých státech EU
|
| 246 |
|
|
|a Development and the level hotel in the Czech Republic and some EU countries
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 51 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Hotelnictví
|
| 653 |
|
|
|a hotelový řetězec
|
| 653 |
|
|
|a hotelová skupina
|
| 653 |
|
|
|a Hotel
|
| 653 |
|
|
|a hotel industry
|
| 653 |
|
|
|a hotel chain
|
| 653 |
|
|
|a hotel group
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Pečivová, Pavlína
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11125
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|