Vývoj a úroveň hotelnictví v ČR a některých státech EU

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kovač, Lukáš (Dissertant)
Other Authors Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description51 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp14606
041 |a cze 
100 1 |a Kovač, Lukáš  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj a úroveň hotelnictví v ČR a některých státech EU 
246 |a Development and the level hotel in the Czech Republic and some EU countries 
260 |c 2010 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Hotelnictví 
653 |a hotelový řetězec 
653 |a hotelová skupina 
653 |a Hotel 
653 |a hotel industry 
653 |a hotel chain 
653 |a hotel group 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pečivová, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11125  |y Plný text v Digitální knihovně UTB