Zdravotní rizika alimentárních nákaz

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudcová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01465ntm a22004337u 4500
001 zp14603
041 |a cze 
100 1 |a Hudcová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Zdravotní rizika alimentárních nákaz 
246 |a Health hazards of alimentary infections 
260 |c 2010 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a alimentární nákazy 
653 |a průjmová onemocnění 
653 |a průjem 
653 |a přenos infekce 
653 |a příznaky 
653 |a léčba 
653 |a prevence 
653 |a bakteriální původci 
653 |a alimentary infections 
653 |a diarrhoea diseases 
653 |a diarrhoea 
653 |a transmission of infection 
653 |a symptoms 
653 |a therapy 
653 |a prevention 
653 |a bacterial invaders 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12964  |y Plný text v Digitální knihovně UTB