|
|
|
|
LEADER |
01465ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp14603 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hudcová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zdravotní rizika alimentárních nákaz
|
246 |
|
|
|a Health hazards of alimentary infections
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 58 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a alimentární nákazy
|
653 |
|
|
|a průjmová onemocnění
|
653 |
|
|
|a průjem
|
653 |
|
|
|a přenos infekce
|
653 |
|
|
|a příznaky
|
653 |
|
|
|a léčba
|
653 |
|
|
|a prevence
|
653 |
|
|
|a bakteriální původci
|
653 |
|
|
|a alimentary infections
|
653 |
|
|
|a diarrhoea diseases
|
653 |
|
|
|a diarrhoea
|
653 |
|
|
|a transmission of infection
|
653 |
|
|
|a symptoms
|
653 |
|
|
|a therapy
|
653 |
|
|
|a prevention
|
653 |
|
|
|a bacterial invaders
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12964
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|