|
|
|
|
LEADER |
01297ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp14596 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bělíková, Věra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vlastnosti a fyziologické působení kávy
|
246 |
|
|
|a Characteristics and physiological effect of coffee
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 50 + 25 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a káva
|
653 |
|
|
|a kofein
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a káva a zdraví
|
653 |
|
|
|a káva a fyziologické účinky
|
653 |
|
|
|a coffee
|
653 |
|
|
|a caffeine
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a coffee and health
|
653 |
|
|
|a coffee and physiological effects
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šípalová, Markéta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17894
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|