Vlastnosti a fyziologické působení kávy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bělíková, Věra (Dissertant)
Other Authors: Šípalová, Markéta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 50 + 25 s

Cover

LEADER 01297ntm a22003617u 4500
001 zp14596
041 |a cze 
100 1 |a Bělíková, Věra  |4 dis 
245 1 0 |a Vlastnosti a fyziologické působení kávy 
246 |a Characteristics and physiological effect of coffee 
260 |c 2011 
300 |a 50 + 25 s 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a káva 
653 |a kofein 
653 |a antioxidanty 
653 |a káva a zdraví 
653 |a káva a fyziologické účinky 
653 |a coffee 
653 |a caffeine 
653 |a antioxidants 
653 |a coffee and health 
653 |a coffee and physiological effects 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šípalová, Markéta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17894  |y Plný text v Digitální knihovně UTB