Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zgažarová, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
tuk
fat
ash
Physical Description: 79 s.

Cover

LEADER 01311ntm a22003857u 4500
001 zp14592
041 |a cze 
100 1 |a Zgažarová, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu 
246 |a Basic technological analysis of cereals for human nourishment 
260 |c 2010 
300 |a 79 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obiloviny 
653 |a vláknina 
653 |a lepek 
653 |a bílkoviny 
653 |a tuk 
653 |a popel 
653 |a cereals 
653 |a fiber 
653 |a gluten 
653 |a protein 
653 |a fat 
653 |a ash 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12663  |y Plný text v Digitální knihovně UTB