|
|
|
|
LEADER |
01311ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp14592 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zgažarová, Marcela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu
|
246 |
|
|
|a Basic technological analysis of cereals for human nourishment
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 79 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a vláknina
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a tuk
|
653 |
|
|
|a popel
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a fiber
|
653 |
|
|
|a gluten
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a fat
|
653 |
|
|
|a ash
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12663
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|