Výživový a potravinářský význam jedlých ovocných druhů čeledi Adoxaceae

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zemánek, David (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 69 s.

Cover

LEADER 01363ntm a22003617u 4500
001 zp14591
041 |a cze 
100 1 |a Zemánek, David  |4 dis 
245 1 0 |a Výživový a potravinářský význam jedlých ovocných druhů čeledi Adoxaceae 
246 |a Nutritional and food importance of edible fruit of Adoxaceae family 
260 |c 2010 
300 |a 69 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bez černý 
653 |a kalina jedlá 
653 |a sušina 
653 |a organické kyseliny 
653 |a minerální látky 
653 |a Elderberry 
653 |a European cranberrybush 
653 |a dry matter 
653 |a titrable acidity 
653 |a mineral elements 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13491  |y Plný text v Digitální knihovně UTB