|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp14591 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Zemánek, David
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Výživový a potravinářský význam jedlých ovocných druhů čeledi Adoxaceae
|
| 246 |
|
|
|a Nutritional and food importance of edible fruit of Adoxaceae family
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 69 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a bez černý
|
| 653 |
|
|
|a kalina jedlá
|
| 653 |
|
|
|a sušina
|
| 653 |
|
|
|a organické kyseliny
|
| 653 |
|
|
|a minerální látky
|
| 653 |
|
|
|a Elderberry
|
| 653 |
|
|
|a European cranberrybush
|
| 653 |
|
|
|a dry matter
|
| 653 |
|
|
|a titrable acidity
|
| 653 |
|
|
|a mineral elements
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13491
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|