Produkce bakteriocinů izolovanými bakteriemi mléčného kvašení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vančuříková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Vaňátková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
PCR
Physical Description: 88 s.

Cover

LEADER 01427ntm a22003857u 4500
001 zp14587
041 |a cze 
100 1 |a Vančuříková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Produkce bakteriocinů izolovanými bakteriemi mléčného kvašení 
246 |a Bacteriocins production by isolated lactic acid bacteria 
260 |c 2010 
300 |a 88 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a bakteriociny 
653 |a polymerázová řetězová reakce 
653 |a PCR 
653 |a pediocin PA-1 
653 |a thermophilin 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a bacteriocins 
653 |a polymerase chain reaction 
653 |a PCR 
653 |a pediocin PA-1 
653 |a thermophilin 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vaňátková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11512  |y Plný text v Digitální knihovně UTB