|
|
|
|
LEADER |
01484ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp14585 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ulrichová, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srovnání výživové a technologické hodnoty odrůd Lonicera caerulea
|
246 |
|
|
|a Comparison of Nutritional and Technological Value of Varieties of Lonicera caerulea
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 60 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce není přístupná
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a zimolez
|
653 |
|
|
|a odrůda
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a refrakce
|
653 |
|
|
|a kyseliny
|
653 |
|
|
|a minerální prvky
|
653 |
|
|
|a potravina
|
653 |
|
|
|a fruit
|
653 |
|
|
|a blue honeysuckle
|
653 |
|
|
|a cultivar
|
653 |
|
|
|a dry matter
|
653 |
|
|
|a soluble solid content
|
653 |
|
|
|a titrable acidity
|
653 |
|
|
|a mineral elements
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15936
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|