Srovnání výživové a technologické hodnoty odrůd Lonicera caerulea

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ulrichová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 60 s.

Cover

LEADER 01484ntm a22004217u 4500
001 zp14585
041 |a cze 
100 1 |a Ulrichová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání výživové a technologické hodnoty odrůd Lonicera caerulea 
246 |a Comparison of Nutritional and Technological Value of Varieties of Lonicera caerulea 
260 |c 2011 
300 |a 60 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce není přístupná 
653 |a ovoce 
653 |a zimolez 
653 |a odrůda 
653 |a sušina 
653 |a refrakce 
653 |a kyseliny 
653 |a minerální prvky 
653 |a potravina 
653 |a fruit 
653 |a blue honeysuckle 
653 |a cultivar 
653 |a dry matter 
653 |a soluble solid content 
653 |a titrable acidity 
653 |a mineral elements 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15936  |y Plný text v Digitální knihovně UTB