Stanovení nutričních parametrů masa hlemýždě zahradního - Helix pomatia

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stratilová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
tuk
pH
fat
Physical Description: 79 s., 6 s. tab.příloh.

Cover

LEADER 01892ntm a22006017u 4500
001 zp14582
041 |a cze 
100 1 |a Stratilová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení nutričních parametrů masa hlemýždě zahradního - Helix pomatia 
246 |a Nutritive parameters assessment of grape helix meat (Helix pomatia) 
260 |c 2010 
300 |a 79 s., 6 s. tab.příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hlemýžď zahradní /Helix Pomatia/ 
653 |a tuk 
653 |a pH 
653 |a dusíkaté látky 
653 |a aminokyseliny 
653 |a pigment 
653 |a vaznost 
653 |a obsah vody 
653 |a pružnost 
653 |a tvrdost 
653 |a žvýkatelnost 
653 |a gumovitost 
653 |a šťavnatost 
653 |a barva 
653 |a vzhled 
653 |a Snail garden /Helix pomatia/ 
653 |a fat 
653 |a pH 
653 |a proteins 
653 |a animo acid 
653 |a pigment 
653 |a water-holding capacity 
653 |a water content 
653 |a elasticity 
653 |a hardness 
653 |a chewing 
653 |a gumminess 
653 |a juiciness 
653 |a colour 
653 |a meat appearance 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11716  |y Plný text v Digitální knihovně UTB