|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp14581 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Staňo, Ondřej
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl
|
| 246 |
|
|
|a Ecological washing and disinfection agents for Food Processing Industry
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 109 s., 17 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a sanitace
|
| 653 |
|
|
|a hygiena
|
| 653 |
|
|
|a dezinfekce
|
| 653 |
|
|
|a čištění
|
| 653 |
|
|
|a čisticí prostředky
|
| 653 |
|
|
|a dezinfekční prostředky
|
| 653 |
|
|
|a vodivost
|
| 653 |
|
|
|a koncentrace
|
| 653 |
|
|
|a sanitační řád
|
| 653 |
|
|
|a sanitation
|
| 653 |
|
|
|a hygiene
|
| 653 |
|
|
|a disinfection
|
| 653 |
|
|
|a purification
|
| 653 |
|
|
|a depurants
|
| 653 |
|
|
|a conduction
|
| 653 |
|
|
|a concentration
|
| 653 |
|
|
|a sani-tary order
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Šlapal, Petr
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14067
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|