Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Staňo, Ondřej (Dissertant)
Other Authors: Šlapal, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 109 s., 17 s.

Cover

LEADER 01547ntm a22004457u 4500
001 zp14581
041 |a cze 
100 1 |a Staňo, Ondřej  |4 dis 
245 1 0 |a Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl 
246 |a Ecological washing and disinfection agents for Food Processing Industry 
260 |c 2010 
300 |a 109 s., 17 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sanitace 
653 |a hygiena 
653 |a dezinfekce 
653 |a čištění 
653 |a čisticí prostředky 
653 |a dezinfekční prostředky 
653 |a vodivost 
653 |a koncentrace 
653 |a sanitační řád 
653 |a sanitation 
653 |a hygiene 
653 |a disinfection 
653 |a purification 
653 |a depurants 
653 |a conduction 
653 |a concentration 
653 |a sani-tary order 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šlapal, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14067  |y Plný text v Digitální knihovně UTB