|
|
|
|
LEADER |
01642ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp14576 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Raková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Použití vysoce účinné kapalinové chromatografie s elektrochemickým detektorem pro stanovení vybraných organických kyselin ve víně
|
246 |
|
|
|a Determination of organic acids in wine with high performance liquid chromatography with electrochemical detector
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 86 s., 3 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a kyselina vinná
|
653 |
|
|
|a kyselina jablečná
|
653 |
|
|
|a kyselina citronová
|
653 |
|
|
|a kyselina mléčná
|
653 |
|
|
|a kyselina octová
|
653 |
|
|
|a kyselina jantarová
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a tartaric acid
|
653 |
|
|
|a malic acid
|
653 |
|
|
|a citric acid
|
653 |
|
|
|a lactic acid
|
653 |
|
|
|a acetic acid
|
653 |
|
|
|a succinic acid
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13405
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|