Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pich, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01163ntm a22003137u 4500
001 zp14574
041 |a cze 
100 1 |a Pich, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny 
246 |a Yield evaluation of selected types of venison 
260 |c 2010 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a zvěřina 
653 |a výtěžnost zvěřiny 
653 |a maso 
653 |a venison 
653 |a meat yield 
653 |a meat 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14530  |y Plný text v Digitální knihovně UTB