|
|
|
|
LEADER |
01163ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp14574 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pich, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny
|
246 |
|
|
|a Yield evaluation of selected types of venison
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 58 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a zvěřina
|
653 |
|
|
|a výtěžnost zvěřiny
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a venison
|
653 |
|
|
|a meat yield
|
653 |
|
|
|a meat
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14530
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|