|
|
|
|
LEADER |
01436ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp14572 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mikulková, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chromatografické stanovení vitaminů skupiny B v cereáliích
|
246 |
|
|
|a Chromatographic determination of vitamins group B in cereals
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 80 s., 12 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tiamin
|
653 |
|
|
|a riboflavin
|
653 |
|
|
|a kyselina nikotinová
|
653 |
|
|
|a kyselina pantotenová
|
653 |
|
|
|a pyridoxin
|
653 |
|
|
|a cereálie
|
653 |
|
|
|a HPLC -UV
|
653 |
|
|
|a tiamine
|
653 |
|
|
|a riboflavin
|
653 |
|
|
|a nicotinic acid
|
653 |
|
|
|a pantotenic acid
|
653 |
|
|
|a pyridoxine
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a HPLC-UV
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12071
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|