Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Křížková, Lenka (Dissertant)
Other Authors Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description40 s.,7 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp14568
041 |a cze 
100 1 |a Křížková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz 
246 |a Amino acid composition of potato tubers, prepared culinary 
260 |c 2010 
300 |a 40 s.,7 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bramborové hlízy 
653 |a Karin 
653 |a syrové 
653 |a vařené 
653 |a aminokyseliny 
653 |a g/16g N 
653 |a Potato tubers 
653 |a Karin 
653 |a raw 
653 |a cooked 
653 |a amino acids 
653 |a g/16g N 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12003  |y Plný text v Digitální knihovně UTB