Stanovení ukazatelů jakosti a zdravotní nezávadnosti vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejčiříková, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 66 s., 3 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01231ntm a22003137u 4500
001 zp14567
041 |a cze 
100 1 |a Krejčiříková, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení ukazatelů jakosti a zdravotní nezávadnosti vína 
246 |a Determination of the quality and the health indicators of wine 
260 |c 2010 
300 |a 66 s., 3 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a ukazatele jakosti 
653 |a biogenní aminy 
653 |a wine 
653 |a quality indicators 
653 |a biogenic amines 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14117  |y Plný text v Digitální knihovně UTB