Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kovář, Roman (Dissertant)
Other Authors Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description61 s, 3 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp14566
041 |a cze 
100 1 |a Kovář, Roman  |4 dis 
245 1 0 |a Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně 
246 |a Instrumental determination of 2,3 - butandione in wine 
260 |c 2010 
300 |a 61 s, 3 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a 2 
653 |a 3-butandion 
653 |a Technologie výroby vína 
653 |a Instrumentální metody 
653 |a HPLC-ECD 
653 |a 2 
653 |a 3-butandione 
653 |a wine making technology 
653 |a instrumental methods 
653 |a HPLC-ECD 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12902  |y Plný text v Digitální knihovně UTB