|
|
|
|
LEADER |
01387ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp14561 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Haroková, Ema
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti detekce bakterií rodu Clostridium kultivačními a non-kultivačními metodami.
|
246 |
|
|
|a The Possibilities of detection of Bactery Clostridium cultivation and non-cultivation methods.
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 113 s., 3 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie potravin a bioaaktivních látek
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a detekce
|
653 |
|
|
|a bakterie rodu Clostridium
|
653 |
|
|
|a kultivace
|
653 |
|
|
|a polymerázová řetězová reakce
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a detection
|
653 |
|
|
|a cultivation
|
653 |
|
|
|a the polymerazation chain reaction
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a cultivation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11077
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|