Možnosti detekce bakterií rodu Clostridium kultivačními a non-kultivačními metodami.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Haroková, Ema (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
PCR
Physical Description: 113 s., 3 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01387ntm a22003617u 4500
001 zp14561
041 |a cze 
100 1 |a Haroková, Ema  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti detekce bakterií rodu Clostridium kultivačními a non-kultivačními metodami. 
246 |a The Possibilities of detection of Bactery Clostridium cultivation and non-cultivation methods. 
260 |c 2010 
300 |a 113 s., 3 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie potravin a bioaaktivních látek 
500 |a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a detekce 
653 |a bakterie rodu Clostridium 
653 |a kultivace 
653 |a polymerázová řetězová reakce 
653 |a PCR 
653 |a detection 
653 |a cultivation 
653 |a the polymerazation chain reaction 
653 |a PCR 
653 |a cultivation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11077  |y Plný text v Digitální knihovně UTB