Aplikace vlákniny do definovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gajdúšková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 102 s., 2 s. příloh

Cover

LEADER 01497ntm a22004097u 4500
001 zp14559
041 |a cze 
100 1 |a Gajdúšková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace vlákniny do definovaných masných výrobků 
246 |a Application of the fiber to the defined meat products 
260 |c 2010 
300 |a 102 s., 2 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vláknina potravy 
653 |a celulóza 
653 |a inulín 
653 |a vláknina z cukrovej repy 
653 |a bambusová vláknina 
653 |a wellness mäsové výrobky 
653 |a schopnosť viazať vodu a tuk 
653 |a dietary fibre 
653 |a cellulose 
653 |a inulin 
653 |a sugar beet fibre 
653 |a bamboo fibre 
653 |a wellness meat products 
653 |a fat- and water-binding 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12390  |y Plný text v Digitální knihovně UTB