|
|
|
|
LEADER |
01497ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp14559 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Gajdúšková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace vlákniny do definovaných masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Application of the fiber to the defined meat products
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 102 s., 2 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vláknina potravy
|
653 |
|
|
|a celulóza
|
653 |
|
|
|a inulín
|
653 |
|
|
|a vláknina z cukrovej repy
|
653 |
|
|
|a bambusová vláknina
|
653 |
|
|
|a wellness mäsové výrobky
|
653 |
|
|
|a schopnosť viazať vodu a tuk
|
653 |
|
|
|a dietary fibre
|
653 |
|
|
|a cellulose
|
653 |
|
|
|a inulin
|
653 |
|
|
|a sugar beet fibre
|
653 |
|
|
|a bamboo fibre
|
653 |
|
|
|a wellness meat products
|
653 |
|
|
|a fat- and water-binding
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12390
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|