LEADER 01679ntm a22004337u 4500
001 zp14556
041 |a cze 
100 1 |a Elfmark, Zdeněk  |4 dis 
245 1 0 |a Stravování v zařízeních vězeňské služby ČR 
246 |a Ways and means of feeding in institutions of state prisons of Czech republic 
260 |c 2010 
300 |a 59 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Stravovací zařízení VS ČR 
653 |a jídelní lístek 
653 |a vyhodnocení jídelního lístku 
653 |a kategorie strávníků 
653 |a stravní limity 
653 |a výživové doporučené dávky 
653 |a doporučené dávky potravin 
653 |a systém HACCP 
653 |a Catering facilities of the State Prisons of the Czech Republic 
653 |a menu 
653 |a evaluation of menu 
653 |a categories of boarders 
653 |a limits of food 
653 |a recommended nutrition limits 
653 |a recommended amount of food 
653 |a system HCCP 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13881  |y Plný text v Digitální knihovně UTB