|
|
|
|
LEADER |
01235ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp14555 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dobšíčková, Soňa
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení antioxidantů ve víně
|
246 |
|
|
|a Determination of antioxidants in wine
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 127 s., 10 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: antioxidanty
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a chromatografie
|
653 |
|
|
|a Keywords: antioxidants
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a chromatography
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11560
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|