Návrh jídelníčků dietní stravy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Blahová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
dna
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01537ntm a22004577u 4500
001 zp14553
041 |a cze 
100 1 |a Blahová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh jídelníčků dietní stravy 
246 |a Suggestion of diet food menu 
260 |c 2010 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 25.08.2020 
653 |a dietní systém 
653 |a dieta 
653 |a jídelní lístek 
653 |a cukrovka 
653 |a dna 
653 |a šetřící dieta 
653 |a racionální dieta 
653 |a nízkobílkovinná dieta 
653 |a diabetická dieta 
653 |a Diet System 
653 |a Diet 
653 |a Menu 
653 |a Diabetes 
653 |a Gout 
653 |a Saving Diet 
653 |a Rational Diet 
653 |a Lowprotein Diet 
653 |a Diabetic Diet 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14536  |y Plný text v Digitální knihovně UTB