|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp14553 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Blahová, Veronika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Návrh jídelníčků dietní stravy
|
| 246 |
|
|
|a Suggestion of diet food menu
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 62 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 25.08.2020
|
| 653 |
|
|
|a dietní systém
|
| 653 |
|
|
|a dieta
|
| 653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
| 653 |
|
|
|a cukrovka
|
| 653 |
|
|
|a dna
|
| 653 |
|
|
|a šetřící dieta
|
| 653 |
|
|
|a racionální dieta
|
| 653 |
|
|
|a nízkobílkovinná dieta
|
| 653 |
|
|
|a diabetická dieta
|
| 653 |
|
|
|a Diet System
|
| 653 |
|
|
|a Diet
|
| 653 |
|
|
|a Menu
|
| 653 |
|
|
|a Diabetes
|
| 653 |
|
|
|a Gout
|
| 653 |
|
|
|a Saving Diet
|
| 653 |
|
|
|a Rational Diet
|
| 653 |
|
|
|a Lowprotein Diet
|
| 653 |
|
|
|a Diabetic Diet
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14536
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|