|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp14552 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bejblová, Martina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu
|
| 246 |
|
|
|a Protein changes during ripening of soft cheese covered with mould
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 87 s., 6 s. obr. příloh.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a P.camemberti
|
| 653 |
|
|
|a P.nalgiovensis
|
| 653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
| 653 |
|
|
|a aminokyselina
|
| 653 |
|
|
|a P.camemberti
|
| 653 |
|
|
|a P.nalgiovensis
|
| 653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
| 653 |
|
|
|a amino acid
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12245
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|