|
|
|
|
LEADER |
01294ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp14552 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bejblová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu
|
246 |
|
|
|a Protein changes during ripening of soft cheese covered with mould
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 87 s., 6 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a P.camemberti
|
653 |
|
|
|a P.nalgiovensis
|
653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
653 |
|
|
|a aminokyselina
|
653 |
|
|
|a P.camemberti
|
653 |
|
|
|a P.nalgiovensis
|
653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
653 |
|
|
|a amino acid
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12245
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|