Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bejblová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 87 s., 6 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01294ntm a22003377u 4500
001 zp14552
041 |a cze 
100 1 |a Bejblová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu 
246 |a Protein changes during ripening of soft cheese covered with mould 
260 |c 2010 
300 |a 87 s., 6 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a P.camemberti 
653 |a P.nalgiovensis 
653 |a SDS-PAGE 
653 |a aminokyselina 
653 |a P.camemberti 
653 |a P.nalgiovensis 
653 |a SDS-PAGE 
653 |a amino acid 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12245  |y Plný text v Digitální knihovně UTB