|
|
|
|
LEADER |
01368ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp14551 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Behenský, Václav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vztah konzumenta k pokrmu v závislosti na sociální zkušenosti.
|
246 |
|
|
|a Consumer relationship to a meal, depending on the social experience
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 90 s., 29 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a konzument
|
653 |
|
|
|a vzorec chování
|
653 |
|
|
|a stravovací návyky
|
653 |
|
|
|a preference
|
653 |
|
|
|a sociální zkušenost
|
653 |
|
|
|a consumer
|
653 |
|
|
|a behavior pattern
|
653 |
|
|
|a eating habits
|
653 |
|
|
|a preferences
|
653 |
|
|
|a social experience
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13754
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|