Vztah konzumenta k pokrmu v závislosti na sociální zkušenosti.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Behenský, Václav (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 90 s., 29 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01368ntm a22003617u 4500
001 zp14551
041 |a cze 
100 1 |a Behenský, Václav  |4 dis 
245 1 0 |a Vztah konzumenta k pokrmu v závislosti na sociální zkušenosti. 
246 |a Consumer relationship to a meal, depending on the social experience 
260 |c 2010 
300 |a 90 s., 29 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a konzument 
653 |a vzorec chování 
653 |a stravovací návyky 
653 |a preference 
653 |a sociální zkušenost 
653 |a consumer 
653 |a behavior pattern 
653 |a eating habits 
653 |a preferences 
653 |a social experience 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13754  |y Plný text v Digitální knihovně UTB