|
|
|
|
LEADER |
01487ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp14545 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žáková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Plody kamčatských borůvek (Lonicera kamtschatica) jako nový zdroj chemických látek v lidské výživě.
|
246 |
|
|
|a Blue honeysuckle fruit (Lonicera kamtschatica) as a new source of chemical compounds of human nutrition.
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 72 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Bobulové ovoce
|
653 |
|
|
|a zimolez kamčatský
|
653 |
|
|
|a minerální prvky
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a refrakce
|
653 |
|
|
|a kyseliny
|
653 |
|
|
|a Soft fruits
|
653 |
|
|
|a Blue honeysuckle
|
653 |
|
|
|a mineral substances
|
653 |
|
|
|a dry matter
|
653 |
|
|
|a soluble solid content
|
653 |
|
|
|a titra-table acidity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11328
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|