Plody kamčatských borůvek (Lonicera kamtschatica) jako nový zdroj chemických látek v lidské výživě.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žáková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01487ntm a22003857u 4500
001 zp14545
041 |a cze 
100 1 |a Žáková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Plody kamčatských borůvek (Lonicera kamtschatica) jako nový zdroj chemických látek v lidské výživě. 
246 |a Blue honeysuckle fruit (Lonicera kamtschatica) as a new source of chemical compounds of human nutrition. 
260 |c 2010 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bobulové ovoce 
653 |a zimolez kamčatský 
653 |a minerální prvky 
653 |a sušina 
653 |a refrakce 
653 |a kyseliny 
653 |a Soft fruits 
653 |a Blue honeysuckle 
653 |a mineral substances 
653 |a dry matter 
653 |a soluble solid content 
653 |a titra-table acidity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11328  |y Plný text v Digitální knihovně UTB