|
|
|
|
LEADER |
01679ntm a22005417u 4500 |
001 |
zp14543 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Knechtlová, Miluše
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba speciálních vín
|
246 |
|
|
|a The Producing of Special the Wines
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Víno bílé a červené
|
653 |
|
|
|a víno speciální
|
653 |
|
|
|a vinná réva
|
653 |
|
|
|a vinařská legislativa
|
653 |
|
|
|a vinařská oblast
|
653 |
|
|
|a mošt
|
653 |
|
|
|a rmut
|
653 |
|
|
|a pozdní sběr
|
653 |
|
|
|a ledové víno
|
653 |
|
|
|a slámové víno
|
653 |
|
|
|a šumivé víno
|
653 |
|
|
|a portské víno
|
653 |
|
|
|a White wine
|
653 |
|
|
|a red wine
|
653 |
|
|
|a specialty wine
|
653 |
|
|
|a grapevine
|
653 |
|
|
|a vine legislation
|
653 |
|
|
|a the wine region
|
653 |
|
|
|a stum
|
653 |
|
|
|a crushed grapes
|
653 |
|
|
|a late harvest
|
653 |
|
|
|a ice wine
|
653 |
|
|
|a straw wine
|
653 |
|
|
|a sparkling wine
|
653 |
|
|
|a port wine
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Babisz, Marek
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13868
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|