LEADER 01679ntm a22005417u 4500
001 zp14543
041 |a cze 
100 1 |a Knechtlová, Miluše  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba speciálních vín 
246 |a The Producing of Special the Wines 
260 |c 2010 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Víno bílé a červené 
653 |a víno speciální 
653 |a vinná réva 
653 |a vinařská legislativa 
653 |a vinařská oblast 
653 |a mošt 
653 |a rmut 
653 |a pozdní sběr 
653 |a ledové víno 
653 |a slámové víno 
653 |a šumivé víno 
653 |a portské víno 
653 |a White wine 
653 |a red wine 
653 |a specialty wine 
653 |a grapevine 
653 |a vine legislation 
653 |a the wine region 
653 |a stum 
653 |a crushed grapes 
653 |a late harvest 
653 |a ice wine 
653 |a straw wine 
653 |a sparkling wine 
653 |a port wine 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Babisz, Marek  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13868  |y Plný text v Digitální knihovně UTB