Komunikační strategie pro nový franchisingový subjekt v oblasti gastronomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Francová, Aneta (Dissertant)
Other Authors: Podlešák, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 84 s,. 4 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01573ntm a22004097u 4500
001 zp13720
041 |a cze 
100 1 |a Francová, Aneta  |4 dis 
245 1 0 |a Komunikační strategie pro nový franchisingový subjekt v oblasti gastronomie 
246 |a The communication strategy for a new franchising subject in the field of gastronomy 
260 |c 2010 
300 |a 84 s,. 4 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Marketingové komunikace 
500 |a Studijní obor: Marketing communications 
500 |a Ústav: Ústav marketingových komunikací 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications 
506 |a Bez omezení 
653 |a komunikace 
653 |a nástroje marketingové komunikace 
653 |a marketingový výzkum 
653 |a franchising 
653 |a firemní identita 
653 |a firemní kultura 
653 |a firemní značka 
653 |a communication 
653 |a marketing communication tools 
653 |a marketing research 
653 |a franchising 
653 |a corporate identity 
653 |a corporate culutre 
653 |a corporate brand 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Podlešák, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13645  |y Plný text v Digitální knihovně UTB