|
|
|
|
LEADER |
01573ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp13720 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Francová, Aneta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Komunikační strategie pro nový franchisingový subjekt v oblasti gastronomie
|
246 |
|
|
|a The communication strategy for a new franchising subject in the field of gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 84 s,. 4 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketingové komunikace
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketing communications
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav marketingových komunikací
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a komunikace
|
653 |
|
|
|a nástroje marketingové komunikace
|
653 |
|
|
|a marketingový výzkum
|
653 |
|
|
|a franchising
|
653 |
|
|
|a firemní identita
|
653 |
|
|
|a firemní kultura
|
653 |
|
|
|a firemní značka
|
653 |
|
|
|a communication
|
653 |
|
|
|a marketing communication tools
|
653 |
|
|
|a marketing research
|
653 |
|
|
|a franchising
|
653 |
|
|
|a corporate identity
|
653 |
|
|
|a corporate culutre
|
653 |
|
|
|a corporate brand
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Podlešák, Petr
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13645
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|