|
|
|
|
LEADER |
01235ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp13368 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Maňásková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam kyseliny fytové
|
246 |
|
|
|a Importance of phytate acid
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 47 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a kyselina fytová
|
653 |
|
|
|a fytin
|
653 |
|
|
|a inozitol
|
653 |
|
|
|a inozitolfosfát
|
653 |
|
|
|a fytázová aktivita
|
653 |
|
|
|a phytic acid
|
653 |
|
|
|a phytin
|
653 |
|
|
|a inositol
|
653 |
|
|
|a inositolphosphate
|
653 |
|
|
|a phosphate activity
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8666
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|