|
|
|
|
LEADER |
01244ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp13366 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Curusová, Pavla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výživové aspokty u jednotlivých skupin obyvatelstva
|
246 |
|
|
|a Nutrition aspects of particular population groups
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 63 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Diferencované stravování
|
653 |
|
|
|a nutriční situace
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a živiny
|
653 |
|
|
|a differentiated boarding
|
653 |
|
|
|a nutritional situation
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a nutrients
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9062
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|