|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp13289 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Ondrášová, Monika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Analýza podmínek při zakládání nového podnikatelského subjektu
|
| 246 |
|
|
|a Analysis of requirements for establishment of a new enterprise subject
|
| 260 |
|
|
|c 2009
|
| 300 |
|
|
|a 58 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Logistika a management
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Logistics and Management
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Institut bezpečnostních technologií
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2039
|
| 653 |
|
|
|a podnikání
|
| 653 |
|
|
|a podnikatel
|
| 653 |
|
|
|a podnikatelský subjekt
|
| 653 |
|
|
|a analýza
|
| 653 |
|
|
|a malé a střední podniky
|
| 653 |
|
|
|a vinotéka
|
| 653 |
|
|
|a prodejna
|
| 653 |
|
|
|a enterprise
|
| 653 |
|
|
|a entrepreneur
|
| 653 |
|
|
|a enterprise subject
|
| 653 |
|
|
|a analysis
|
| 653 |
|
|
|a retail and medium-sized enterprises
|
| 653 |
|
|
|a wine restaurant
|
| 653 |
|
|
|a shop
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mauer, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8679
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|