Vlastnosti, výroba a praktické využití etanolu se zaměřením na potravinářské a farmaceutické aplikace

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křížová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Kašpárková, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 47 stran

Cover

LEADER 01351ntm a22003617u 4500
001 zp13040
041 |a cze 
100 1 |a Křížová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Vlastnosti, výroba a praktické využití etanolu se zaměřením na potravinářské a farmaceutické aplikace 
246 |a Properties, manufacture and use of ethanol with focus on food-stuff and pharmaceutical applications. 
260 |c 2009 
300 |a 47 stran 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Etanol 
653 |a kvašení 
653 |a destilace 
653 |a lihoviny 
653 |a extrakty 
653 |a Ethyl alcohol 
653 |a fermenting 
653 |a distillation 
653 |a spirits 
653 |a extracts 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kašpárková, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8172  |y Plný text v Digitální knihovně UTB