Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas metodou in vitro inkubátorem Daisy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gábová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 83 s., 2 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01378ntm a22003377u 4500
001 zp13036
041 |a cze 
100 1 |a Gábová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas metodou in vitro inkubátorem Daisy 
246 |a Digestibility determination of seaweeds and freshwater algae by the Daisy In-Vitro Incubator. 
260 |c 2009 
300 |a 83 s., 2 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a mořské řasy 
653 |a sladkovodní řasy 
653 |a stravitelnost 
653 |a DaisyII inkubator 
653 |a seaweeds 
653 |a freshwaters 
653 |a digestibility 
653 |a DaisyII Incubator 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9648  |y Plný text v Digitální knihovně UTB