Fermentované mléčné výrobky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Veselá, Jitka (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description85 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp12999
041 |a cze 
100 1 |a Veselá, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Fermentované mléčné výrobky 
246 |a Fermented milk products 
260 |c 2009 
300 |a 85 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bakterie mléčného kysání 
653 |a mléčná fermentace 
653 |a fermentované mléčné výrobky 
653 |a Lactic acid bacteria 
653 |a lactic acid fermentation 
653 |a fermented milk products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8203  |y Plný text v Digitální knihovně UTB