Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vasilová, Světlana (Dissertant)
Other Authors: Okénková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
hop
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01281ntm a22003617u 4500
001 zp12998
041 |a cze 
100 1 |a Vasilová, Světlana  |4 dis 
245 1 0 |a Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice 
246 |a Restaurant minibreweries and their development in the Czech republic 
260 |c 2009 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Restaurační minipivovar 
653 |a pivo 
653 |a slad 
653 |a chmel 
653 |a pivovarské kvasinky 
653 |a Mini-brew-house restaurants 
653 |a beer 
653 |a malt 
653 |a hop 
653 |a brewer's yeast 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Okénková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10203  |y Plný text v Digitální knihovně UTB