Filtrace piva a jeho mikrobiologická kontrola, vliv na trvanlivost a koloidní stabilitu piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vasil, Jan (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 61 s., 2 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01515ntm a22004337u 4500
001 zp12997
041 |a cze 
100 1 |a Vasil, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Filtrace piva a jeho mikrobiologická kontrola, vliv na trvanlivost a koloidní stabilitu piva 
246 |a Microbiological quality and filtration of beer 
260 |c 2009 
300 |a 61 s., 2 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Filtrace piva 
653 |a křemelina 
653 |a trvanlivost 
653 |a koloidní stabilita 
653 |a kvasinky 
653 |a mléčné bakterie 
653 |a mikrobiologická kontrola 
653 |a jakost 
653 |a Beer filtration 
653 |a kiselguhr 
653 |a stability 
653 |a colloidal stability 
653 |a yeast 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a microbiological control 
653 |a quality 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10285  |y Plný text v Digitální knihovně UTB