|
|
|
|
LEADER |
01515ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp12997 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vasil, Jan
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Filtrace piva a jeho mikrobiologická kontrola, vliv na trvanlivost a koloidní stabilitu piva
|
246 |
|
|
|a Microbiological quality and filtration of beer
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 61 s., 2 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Filtrace piva
|
653 |
|
|
|a křemelina
|
653 |
|
|
|a trvanlivost
|
653 |
|
|
|a koloidní stabilita
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a mléčné bakterie
|
653 |
|
|
|a mikrobiologická kontrola
|
653 |
|
|
|a jakost
|
653 |
|
|
|a Beer filtration
|
653 |
|
|
|a kiselguhr
|
653 |
|
|
|a stability
|
653 |
|
|
|a colloidal stability
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a microbiological control
|
653 |
|
|
|a quality
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10285
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|