Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Procházková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 50 s.,

Cover

LEADER 01473ntm a22004097u 4500
001 zp12996
041 |a cze 
100 1 |a Procházková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy 
246 |a Possibilities of culinary dish modifications for school catering purposes and correct nutrition principles 
260 |c 2009 
300 |a 50 s., 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a kulinární úpravy 
653 |a máslo 
653 |a tvaroh 
653 |a vejce 
653 |a sacharidy 
653 |a racionální výživa 
653 |a HACCP 
653 |a culinary cooking 
653 |a butter 
653 |a cheese 
653 |a eggs 
653 |a saccharides 
653 |a rational nutrition 
653 |a HACCP 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9517  |y Plný text v Digitální knihovně UTB