|
|
|
|
LEADER |
01473ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp12996 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Procházková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
|
246 |
|
|
|a Possibilities of culinary dish modifications for school catering purposes and correct nutrition principles
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 50 s.,
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a kulinární úpravy
|
653 |
|
|
|a máslo
|
653 |
|
|
|a tvaroh
|
653 |
|
|
|a vejce
|
653 |
|
|
|a sacharidy
|
653 |
|
|
|a racionální výživa
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a culinary cooking
|
653 |
|
|
|a butter
|
653 |
|
|
|a cheese
|
653 |
|
|
|a eggs
|
653 |
|
|
|a saccharides
|
653 |
|
|
|a rational nutrition
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9517
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|