|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp12995 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Pechová, Petra
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Stravování ve vybraných lázeňských hotelech v Mariánských Lázních
|
| 246 |
|
|
|a Catering in some chosen spa hotels in Mariánské Lázně
|
| 260 |
|
|
|c 2009
|
| 300 |
|
|
|a 50 s., 29 s. příloh.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a lázeňství
|
| 653 |
|
|
|a léčebná výživa
|
| 653 |
|
|
|a stravování
|
| 653 |
|
|
|a organizační struktura stravovacího úseku
|
| 653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
| 653 |
|
|
|a nápojový lístek
|
| 653 |
|
|
|a spa
|
| 653 |
|
|
|a nutrition therapy
|
| 653 |
|
|
|a boarding
|
| 653 |
|
|
|a organization structure of the boarding section
|
| 653 |
|
|
|a menu card
|
| 653 |
|
|
|a drink card
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kubovič, František
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10352
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|