|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp12994 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Mynářová, Alena
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Racionální výživa a její význam pro plnohodnotný život člověka
|
| 246 |
|
|
|a "Rational nutrition and its importance for a full-value human life" FBVNO
|
| 260 |
|
|
|c 2009
|
| 300 |
|
|
|a 46s
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Racionální výživa
|
| 653 |
|
|
|a základní živiny
|
| 653 |
|
|
|a spotřeba potravin
|
| 653 |
|
|
|a nutriční doporučení
|
| 653 |
|
|
|a glykemický index
|
| 653 |
|
|
|a rational nutrition
|
| 653 |
|
|
|a individual nutrients in food
|
| 653 |
|
|
|a food consumption development
|
| 653 |
|
|
|a nutrition recommendations
|
| 653 |
|
|
|a glycaemia influenced by nutrition
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10591
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|