vitamin C v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Miková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors Horna, Aleš (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description49 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp12992
041 |a cze 
100 1 |a Miková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a vitamin C v potravinách 
246 |a Vitamin C in foodstuffs 
260 |c 2009 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vitamin C 
653 |a bioflavonoidy 
653 |a vitamin C 
653 |a bioflavonoids 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Horna, Aleš  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9208  |y Plný text v Digitální knihovně UTB