LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp12990
041 |a cze 
100 1 |a Macourková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Moderní vybavení gastronomického provozu 
246 |a Modern equipment of gastronomic operation 
260 |c 2009 
300 |a 96 s. , 23 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Podnikatelský záměr a investiční rozhodnutí 
653 |a realizace dle 183/2006 Sb. Zákona ze dne 14. března 2006 O územním plánování a stavebním řádu 
653 |a moderní vybavení gastronomického zařízení 
653 |a nabídka poskytovaných služeb 
653 |a Business plan and investment decisions 
653 |a the implementation by 183/2006 Coll. Law of 14 March 2006 on Land-use planning and building regulations 
653 |a modern gastronomic facilities equipment 
653 |a range of services provided 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Krejčí, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9118  |y Plný text v Digitální knihovně UTB