|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp12990 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Macourková, Lenka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Moderní vybavení gastronomického provozu
|
| 246 |
|
|
|a Modern equipment of gastronomic operation
|
| 260 |
|
|
|c 2009
|
| 300 |
|
|
|a 96 s. , 23 s. obr. příloh.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a Podnikatelský záměr a investiční rozhodnutí
|
| 653 |
|
|
|a realizace dle 183/2006 Sb. Zákona ze dne 14. března 2006 O územním plánování a stavebním řádu
|
| 653 |
|
|
|a moderní vybavení gastronomického zařízení
|
| 653 |
|
|
|a nabídka poskytovaných služeb
|
| 653 |
|
|
|a Business plan and investment decisions
|
| 653 |
|
|
|a the implementation by 183/2006 Coll. Law of 14 March 2006 on Land-use planning and building regulations
|
| 653 |
|
|
|a modern gastronomic facilities equipment
|
| 653 |
|
|
|a range of services provided
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Krejčí, Petr
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9118
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|