|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp12985 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jirmanová, Anna
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Biojatka a jejich nosné technologické postupy
|
| 246 |
|
|
|a Biojatka and their supporting processes
|
| 260 |
|
|
|c 2009
|
| 300 |
|
|
|a 45 s. , 2 s. priloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a biojatka
|
| 653 |
|
|
|a masné plemeno
|
| 653 |
|
|
|a bezstresová porážka
|
| 653 |
|
|
|a systém kritických bodů
|
| 653 |
|
|
|a kritický bod
|
| 653 |
|
|
|a bioslaughterhouses
|
| 653 |
|
|
|a meat-breed
|
| 653 |
|
|
|a unstressed slaughter
|
| 653 |
|
|
|a system of breaking points
|
| 653 |
|
|
|a breaking point
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8048
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|