Biojatka a jejich nosné technologické postupy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jirmanová, Anna (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 45 s. , 2 s. priloh

Cover

LEADER 01310ntm a22003617u 4500
001 zp12985
041 |a cze 
100 1 |a Jirmanová, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a Biojatka a jejich nosné technologické postupy 
246 |a Biojatka and their supporting processes 
260 |c 2009 
300 |a 45 s. , 2 s. priloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biojatka 
653 |a masné plemeno 
653 |a bezstresová porážka 
653 |a systém kritických bodů 
653 |a kritický bod 
653 |a bioslaughterhouses 
653 |a meat-breed 
653 |a unstressed slaughter 
653 |a system of breaking points 
653 |a breaking point 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8048  |y Plný text v Digitální knihovně UTB