Výroba lihovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jeřábková, Irena (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01150ntm a22003617u 4500
001 zp12984
041 |a cze 
100 1 |a Jeřábková, Irena  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba lihovin 
246 |a Distillery 
260 |c 2009 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a lihoviny 
653 |a destilace 
653 |a vinné destiláty 
653 |a Cognak 
653 |a brandy 
653 |a spirits 
653 |a distillation 
653 |a wine spirits 
653 |a Cognac 
653 |a brandy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10844  |y Plný text v Digitální knihovně UTB