|
|
|
|
LEADER |
01244ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp12980 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Buksová, Ivanka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování
|
246 |
|
|
|a Factors influencing quality of school catering
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 42 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a školní stravování
|
653 |
|
|
|a aspekt výživy
|
653 |
|
|
|a ekonomický aspekt
|
653 |
|
|
|a provozní aspekt
|
653 |
|
|
|a school catering
|
653 |
|
|
|a nutrition aspect
|
653 |
|
|
|a economical aspect
|
653 |
|
|
|a operational aspect
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9476
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|