Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Buksová, Ivanka (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 42 s.

Cover

LEADER 01244ntm a22003377u 4500
001 zp12980
041 |a cze 
100 1 |a Buksová, Ivanka  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování 
246 |a Factors influencing quality of school catering 
260 |c 2009 
300 |a 42 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a školní stravování 
653 |a aspekt výživy 
653 |a ekonomický aspekt 
653 |a provozní aspekt 
653 |a school catering 
653 |a nutrition aspect 
653 |a economical aspect 
653 |a operational aspect 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9476  |y Plný text v Digitální knihovně UTB