|
|
|
|
LEADER |
01356ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp12977 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bartlová, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Omega-3 a Omega-6 nenasycené mastné kyseliny v potravinářském průmyslu a ve farmacii
|
246 |
|
|
|a Omega-3 and Omega-6 fatty acids in the food industry and in pharmacy
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 50 s., 1 s. schéma příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a omega-3
|
653 |
|
|
|a omega-6
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a tuky
|
653 |
|
|
|a oleje
|
653 |
|
|
|a doplňky stravy
|
653 |
|
|
|a omega-3
|
653 |
|
|
|a omega-6
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a fats
|
653 |
|
|
|a oils
|
653 |
|
|
|a supplements
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8656
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|