Omega-3 a Omega-6 nenasycené mastné kyseliny v potravinářském průmyslu a ve farmacii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartlová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 50 s., 1 s. schéma příloh.

Cover

LEADER 01356ntm a22003857u 4500
001 zp12977
041 |a cze 
100 1 |a Bartlová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Omega-3 a Omega-6 nenasycené mastné kyseliny v potravinářském průmyslu a ve farmacii 
246 |a Omega-3 and Omega-6 fatty acids in the food industry and in pharmacy 
260 |c 2009 
300 |a 50 s., 1 s. schéma příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a omega-3 
653 |a omega-6 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a tuky 
653 |a oleje 
653 |a doplňky stravy 
653 |a omega-3 
653 |a omega-6 
653 |a fatty acids 
653 |a fats 
653 |a oils 
653 |a supplements 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8656  |y Plný text v Digitální knihovně UTB